Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Horvath krijgt kritiek: “Hij mist basiskwaliteiten waardoor hij telkens weer fouten maakt”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Vorig seizoen verdween hij uit doel na een aantal twijfelachtige tussenkomsten, maar anno 2019 is onze Amerikaanse keeper Ethan Horvath weer de onbetwiste nummer één in Brugge. Al is hij voor de buitenwereld klaarblijkelijk nog altijd een risicopatiënt.

“Om kampioen te spelen, heb je een doelman nodig die matchen wint” merkt Jan Ceulemans op in Het Nieuwsblad. “En die heeft Club Brugge dus niet. Ethan Horvath is de minste van de zes keepers in play-off 1”, vult Eddy Snelders aan.

En ook Geert De Vlieger is nog steeds niet overtuigd: “Het keepersprobleem is echt niet opgelost in Brugge. Horvath mist basiskwaliteiten, waardoor hij telkens weer fouten maakt. Dan denk je: ‘Wat doet hij nu?!'” Eric Van Meir besluit kort: “Hij blijft onbetrouwbaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws