Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Horvath barst na zege tegen Gent in tranen uit en wordt getroost door ploegmaats

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Niks dan tevredenheid en blijdschap bij de spelers van Club Brugge na de klinkende 3-0 zege tegen AA Gent, maar voor Ethan Horvath was het na afloop toch even slikken nadat hij slecht nieuws te verwerken kreeg.

Onze doelman kon zijn tranen niet bedwingen en dat was ook een deel van de fans niet ontgaan die zijn naam scandeerden. Het 23-jarige Amerikaanse sluitstuk kreeg voor het weekend te horen dat zijn oma is overleden en dat hakte er zichtbaar diep in. Gelukkig waren er de ploegmaats om hem de nodige troost te bieden.

Na afloop ging Stefano Denswil ook even in op het persoonlijke verlies van zijn makker: “Als ik het goed heb begrepen, is zijn oma overleden. Ik zag hem op een gegeven moment in tranen en toen vroeg ik aan Dennis wat er aan de hand was en die zei dat Ethan zijn grootmoeder is overleden. Wij, als spelers, zullen hem bijstaan in deze moeilijke periode.”

Langs deze weg willen ook wij Ethan Horvath veel sterkte wensen in deze voor de familie beproevende periode. You’ll never walk alone…

https://twitter.com/xDaphneloquetx/status/1112437485295095808

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws