Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws alom: basispion geraakt fit voor PO1, zondag grote rentree Danjuma?

© Glenn Bogaert

De Brugse ziekenboeg loopt zo stilaan helemaal leeg. Op Matej Mitrovic is het nog even wachten, maar voor het overige staan alle belangrijke spelers op het oefenveld. Ook Clinton Mata valt opnieuw buiten te bewonderen, als is hij wel nog niet klaar voor de match van zondag.

De Angolese wingback viel in de topper tegen Genk uit en dat vlak na zijn belangrijke openingsgoal. Een scheurtje in de hamstrings was het spijtige verdict, maar intussen mag Mata al volop dromen van zijn comeback. Gisteren beperkte hij zich na de opwarming nog tot loopwerk, maar volgens HLN haalt onze sterke pion op de rechterflank sowieso het begin van PO1.

Wie we zondag misschien wél al kunnen bewonderen op het veld is Arnaut Danjuma. De voorbije weken was er al een en ander te doen over zijn grote rentree en die zit er nu eindelijk écht aan te komen. De Nederlandse winger en international van Oranje kon gisteren probleemloos de volledige training afwerken en wordt dit weekend dan ook in de selectie verwacht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws