Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geruststellende factor richting PO1: “Die haalde dit seizoen bijna altijd het beste naar boven bij Club Brugge”

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

De reguliere competitie eindigde op een valse noot en dus is er na enkele puike prestaties toch weer wat twijfel in de Brugse rangen geslopen. Enig voordeel voor Club: veel punten gingen verloren tegen de kleinere teams en die kom je straks niet meer tegen in play-off 1, zo merkt ook Peter Vandenbempt op.

“Een kolossale afknapper op een onverwacht moment en voor de zoveelste keer een teleurstellende prestatie voor eigen volk. Jan Breydel is geen onneembare vesting meer, bij de voorbije twee landstitels was dat nochtans telkens de basis”, merkt de voetbalman van de Radio 1 op in Sport/Voetbalmagazine van deze week..

“En nu negen punten weggegooid in drie verliesmatchen tegen Zulte Waregem, Charleroi en Moeskroen: als dat maar niet bepalend is aan het einde van de rit. Club haalt elf punten minder dan vorig jaar, dat heeft de druk in de strijd om de titel onnodig verhoogd. Het frustreert Ivan Leko, die wisselvalligheid en black-outs van zijn team”, aldus Vandenbempt.

Al bekijkt de commentator het ook van de positieve kant voor de titelverdediger: “Gelukkig is de tegenstand vanaf nu enkel nog top en die haalde dit seizoen bij Club Brugge bijna altijd het beste naar boven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws