Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geraakt Mechele op tijd (speel)klaar voor verraderlijke trip naar Eupen?

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Vorige week moest hij de thuismatch tegen zijn ex-club STVV overslaan door een schouderprobleem én een spierblessure, maar Brandon Mechele mag zondag wel hopen op zijn rentree tegen Eupen. Al wordt het wel een nipte bedoening.

Begin deze week hield onze Rode Duivel het nog bij individueel loopwerk, hoe zit het twee dagen voor de match? Ivan Leko gaf gisteren wat toelichting tijdens zijn gebruikelijke perspraatje op vrijdag.

“We hebben morgen nog één training voor de boeg, waarschijnlijk haalt hij de selectie. We kennen allemaal het karakter van Brandon. Hij gaat altijd door het vuur en wil absoluut alles geven voor de club. Ik hoop dan ook dat hij kan voetballen zondag.” We duimen alvast voor onze verdediger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws