Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gelukkige verjaardag in de hemel Çoiske! “Hij stierf zoals hij leefde: op volle snelheid, genietend van het leven”

François Sterchele (Club Brugge)

14 maart is voor elke Clubfan een speciale datum, het is namelijk de verjaardag van onze betreurde speler François Sterchele. De in 2008 verongelukte publiekslieveling zou vandaag al 37 kaarsjes uitgeblazen hebben en dus is het tijd om even stil te staan bij de kleurrijke spits.

Sterchele krijgt nog tijdens elke match van Club een eerbetoon in minuut 23, hét bewijs dat de charismatische goaltjesdief nog altijd in alle blauw-zwarte harten zit. En ook Jim Neyt is hem nog niet vergeten, de Clubsupporter eert de Waalse chouchou met een pakkend blogbericht.

“Hij stierf zoals hij leefde: op volle snelheid, genietend van het leven. Steeds op zoek naar nieuwe indrukken, de blik vooruit gericht. Het geeft geen zin om achterom te kijken, vond hij altijd. Hij was een zon, dus wat kon hem de regen deren”, schrijft Jim het treffend en herkenbaar neer.

“Laten we daarom vooral één ding niet vergeten: de lach van François, die in ieder zijn geheugen gegrift staat. Een ster was geboren, nu schitter je voor eeuwig aan onze blauw-zwarte hemel”, klinkt het emotioneel. Lees HIER de volledige boodschap van Jim Neyt, opgedragen aan nummer 23.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws