Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eerste selectie Danjuma in vijf maanden zit eraan te komen: “Eerste week dat hij normaal kon trainen”

© Glenn Bogaert

De match van morgen tegen Moeskroen lijkt een leuke extra dimensie te gaan krijgen want de kans is groot dat de Clubfans de grote en langverwachte comeback van Arnaut Danjuma zullen meemaken.

De 22-jarige winger is na vijf maanden blessureleed eindelijk weer fit en dus lijkt niks een eerste selectie sinds half oktober in de weg te staan. “Of Danjuma in de selectie zal zitten? Hopelijk wel”, liet een positief gestemde Ivan Leko gisteren optekenen op zijn persconferentie.

“Hij was afgelopen week in ieder geval goed bezig op training. Het was eigenlijk de eerste week dat Arnaut normaal kon trainen. Als hij geen reactie ondervindt na die drie dagen kan hij bij de selectie komen”, meent onze Kroatische trainer.

Of hij ook meteen minuten zal krijgen, is een ander paar mouwen. “Het is morgen geen kwestie van minuten voor Danjuma, het is een kwestie van winnen tegen Moeskroen. Iedereen weet dat Arnaut een belangrijke speler is voor ons en zijn seizoensbegin was goed, maar wij moeten en willen vooral deze match winnen en zijn daarop gefocust en geconcentreerd.”

Ivan Leko had het op zijn wekelijkse persbabbel op vrijdag ook nog over drie spelers die morgen al zeker niet in in actie zullen komen: “Mitrovic, Mata en Nakamba kunnen niet spelen, zij halen de selectie zeker niet. Voor de rest wachten we de laatste training van morgen (vandaag, red.) af. Daarna zullen we onze selectie maken voor de wedstrijd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws