Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Echte Clubman overleden na strijd tegen slepende ziekte

Club Brugge is in rouw gedompeld vandaag want niemand minder dan Marcel Kyndt is niet meer na een dappere strijd tegen een slepende ziekte, dat lezen we op de officiële website van blauw-zwart.

Club Brugge sjaals

De 85-jarige Marcel Kyndt kennen we beter als voormalig bestuurslid en gewezen ondervoorzitter van Club Brugge. Laatstgenoemde functie vertolkte hij van 1982 tot 2009. Al in 1975 trad hij als beheerder toe tot de Raad van Bestuur van de club.

“We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe”, luidt het op de website van Club Brugge. Ook wij willen bij dezen ons diepste en meest oprechte medeleven betuigen aan de familie van Marcel Kyndt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws