Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Diaby mag al na één jaar opkrassen bij Sporting en dat kan uitstekend nieuws zijn voor Club’

Abdoulay Diaby interview

Vorig zomer versierde hij na een sterk seizoen met 15 competitiegoals inclusief een titel een mooie transfer naar Sporting Lissabon, maar nog geen jaar later lijkt er voor Abdoulay Diaby al geen toekomst meer weggelegd bij de Portugese topclub, dat melden plaatselijke media.

Als de 27-jarige Malinese spits, die voor circa 5 miljoen euro Jan Breydel verliet en in Lissabon een contract voor vijf seizoenen tekende, verkocht of verhuurd wordt, kan Club mogelijk een (tijdelijke) uitweg bieden, al zouden ook andere Belgische topclubs – zoals het Standard van zijn ex-coach Michel Preud’homme – op de loer liggen.

Abdoulay Diaby droeg drie jaar het shirt van blauw-zwart en had een groot aandeel in de landstitels van 2016 en 2018. De pijlsnelle en doelgerichte pocketspits kwam in zijn drie Brugse seizoenen 108 keer in actie en was in totaal goed voor 36 doelpunten. Hij kroonde zich in de kampioenenjaren ook telkens tot topschutter van de club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws