Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby maakte kort zijn rentree in Jan Breydel : “Mijn hart klopt voor Brugge”

© Club Brugge

Hoog bezoek afgelopen zondag met de komst van niemand minder dan Abdoulay Diaby. De 27-jarige pocketspits mocht de aftrap geven van de match tegen Moeskroen en had natuurlijk ook een boodschap voor de fans die hij de voorbije jaren geregeld verblijdde met zijn doelpunten.

“Ik ben echt heel blij dat ik terug ben. Ik heb hier fantastische momenten meegemaakt, ook met de supporters”, liet de opgewekte Malinees optekenen. Intussen maakte hij het mooie weer bij het Portugese Sporting uit Lissabon: “Het is een hoofdstad dus alles is wel wat groter dan hier. Het is er ook warmer”, lacht Diaby zijn tanden bloot.

“Maar Brugge heeft ook zijn charmes, beide steden zijn goed.” En hoe zit het momenteel op sportief vlak? “Een club als Sporting wil elk jaar kampioen worden. We weten dat het niet simpel wordt want Porto en Benfica staan acht punten voor, maar we staan er. We gaan blijven vechten en ons best doen.”

De match Club Brugge-Moeskroen mogen bijwonen, was best wel speciaal voor onze pijlsnelle (club)topschutter van 2016 en 2018. “Het is tegen Moeskroen, een andere ex-ploeg van me, maar mijn hart klopt voor Brugge”, liet Diaby er geen twijfel over bestaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws