Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Diaby! Diaby! Diaby!” Spits die vorige zomer door grote poort vertrok, geeft aftrap

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

De Clubsupporters worden vandaag extra verwend in Jan Breydel met het intussen traditionele fanfestival #ThanksFans. En bij blauw-zwart halen ze alles uit de kast om de vlam in de pan te jagen voor aanvang van de match tegen Moeskroen want er is ook nog hoog bezoek.

Naast de festiviteiten die in het teken staan van onze fenomenale twaalfde man krijgt blauw-zwart namelijk niemand minder dan Abdoulay Diaby over de vloer. De Malinese pocketspits komt speciaal van Lissabon naar Brugge om de aftrap van onze laatste thuismatch te verzorgen.

Dat de 27-jarige aanvaller, die ook een verleden heeft bij Moeskroen, een warm onthaal zal krijgen van het publiek staat buiten kijf want hij had een groot aandeel in onze twee recente landstitels. In 2016 was Diaby goed voor 16 competitietreffers, vorig jaar trapt hij er dan weer 15 binnen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws