Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De woorden van Ivan Leko die Schrijvers deden stralen: “Fantastisch! Het bewijs dat men in mij gelooft”

Hij valt al maanden niet meer weg te denken uit de Brugse basiself en is zelfs goed op weg om topschutter van de club te worden. We hebben het over Siebe Schrijvers. Dat onze jonge Belg zo goed presteert, heeft veel te maken met het vertrouwen dat hij geniet van de technische staf.

“Op Oostende speelde ik mijn beste match van het seizoen. Daarna heeft Ivan Leko nooit meer veranderd. Ik herinner mij dat de trainer tijdens de rust van die match in Oostende zei: ‘Alle ballen naar Siebe!'”

En het bleef niet bij die ene keer vertelt Schrijvers in Het Laatste Nieuws: “Ja het is nog gebeurd dat de trainer dat zei, maar dat wordt niet letterlijk bedoeld, hé. Jouw trainer horen zeggen dat alle ballen naar jou moeten, dat is natuurlijk fantastisch en het bewijst dat men in mij gelooft.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws