Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Danjuma kan in allereerste seizoen in België al meteen mooie individuele prijs winnen

Twitter Club Brugge

De Gouden Schoen die kennen we al, maar de Ebbenhouten Schoen die moet nog uitgereikt worden. Intussen zijn de vijf genomineerden bekend die straks kans maken op de individuele onderscheiding en er prijkt ook een sleutelspeler van Club Brugge op de shortlist. 

Vorig seizoen ging Anthony Limbombe nog aan de haal met de prijs voor de beste voetballer van Afrikaanse origine op onze Belgische voetbalvelden. En ook straks zou het een Brugse linkerflankspeler kunnen zijn die met de trofee naar huis mag want Arnaut Danjuma werd genomineerd.

De kans dat onze 22-jarige winger ook effectief met de hoofdprijs aan de haal gaat, lijkt evenwel klein want de concurrentie is met Mehdi Carcela (Standard), Mbwana Ally Samatta (Genk), Landry Dimata (Anderlecht) en Yohan Boli (STVV) niet min. Op maandag 6 mei kennen we de laureaat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws