Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom is Dennis zo wisselvallig: “Geen excuses, wel zaken die meespelen”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

De ene match flits hij op zijn flank, de andere match dribbelt hij zich voortdurend vast. Voor de fans is het elke week uitkijken naar welke versie van Emmanuel Dennis ze precies te zien zullen krijgen. De Nigeriaanse flankaanvaller is de wisselvalligheid zelve, maar zijn begeleider heeft alle vertrouwen in de pijlsnelle speelvogel.

Die begeleider – én tevens ook zaakwaarnemer – van Dennis is niemand minder dan ex-Clubspeler Sergiy Serebrennikov. Die wijst op de leeftijd van zijn poulain – nog altijd maar 21 – en benadrukt ook dat een aantal blessures al roet in het eten hebben gegooid.

“Dat zijn geen excuses, maar zaken die wel meespelen. Dennis heeft een aantal matchen gespeeld op een moment dat hij niet helemaal fit was. Om het team te helpen, maar hij helpt er zichzelf niet mee “, klink het in Het Laatste Nieuws.

En wat die wisselvalligheid betreft: “Dat hoort nu eenmaal bij het voetbal, tenzij je in Europa aan de absolute top speelt. Geen enkele speler van Club is week na week top, net als het elftal in zijn totaliteit. Noem mij één speler die het hele seizoen lang op zijn best presteert”, stelt onze gewezen middenvelder uit Oekraïne.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws