Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Comeback Kid’ Danjuma pakt uit met wondermooie boodschap voor fans: “Dat ben ik jullie verschuldigd”

© Club Brugge

Als er zondagavond dan toch één lichtpuntje was: de langverwachte terugkeer van Arnaut Danjuma. Onze linkerflankaanvaller mocht tegen Moeskroen nog twintig minuten in actie komen en is maar wat blij dat hij eindelijk terug is na vijf maanden blessureleed.

Het thuispubliek trakteerde de 22-jarige Nederlander op een staande ovatie en na afloop was onze winger dan ook content met zijn comeback, ook al viel het resultaat dik tegen: “Ik ben zeker blij dat ik terug ben. Ik bedoel: het heeft naar mijn gevoel nog wel lang geduurd, maar ik ben er doorheen gesleept door mijzelf, mijn familie en de fans”, klinkt het bij Club TV.

“Het is voor mij een prestatie dat ik opnieuw op het veld sta, maar het is natuurlijk jammer dat je dan de wedstrijd nog verliest. Ik moet eerlijk zeggen dat Moeskroen het niet slecht deed. Ze hebben een heel goeie tweede seizoenshelft gedraaid, maar dat is voor mij geen excuus. Wij zijn Club Brugge, hier thuis met deze fans en deze ambiance moet je gewoon de drie punten over de streep trekken”, besluit Danjuma.

En die pakte op Facebook ook nog eens uit met een prachtige boodschap: “Ondanks de nederlaag was het geweldig om mijn eerste minuten sinds lang te kunnen meepikken en dat dan nog eens in ons eigen stadion. Ik wil graag mijn familie, mijn vrienden en de fans bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Ik beloof dat ik alles zal doen wat in mijn macht ligt om het seizoen om de best mogelijke manier af te sluiten. Dat ben ik jullie allemaal verplicht. Ik kijk al uit naar de play-offs!”

Facebook Arnaut Danjuma

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws