Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans sparen uitgesloten ex-speler niet: “Vadis is de mol olé olé” en “We zijn op zoek naar Odjidja”

© Play Sports

Voor Vadis Odjidja werd het geen leuke terugkeer naar Jan Breydel. Onze ex-middenvelder mocht halfweg de eerste helft al inrukken na een gemene ingreep op Wesley en werd flink op de korrel genomen door de thuisfans.

Dat Vadis 5,5 jaar het shirt droeg van blauw-zwart en nu uitkomt voor een van de grote rivalen ligt duidelijk nog stevig op de maag bij de supporters van blauw-zwart en die lieten dan ook niet na om hun vroeg uitgesloten ex-speler te jennen.

“Op zoek naar Odjidja, we zijn op zoek naar Odjidja!” en “Wij willen Vadis zien!” Maar daar bleef het niet bij, toen laat in de tweede helft reclame voor het populaire televisieprogramma De Mol op de grote schermen verscheen, was het hek helemaal van de dam: “Vadis is de mol olé olé!”, klonk het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws