Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club pakt uit met drie nieuwigheden om stadion te doen daveren in play-off 1

Tifo Blue Army Day (Club Brugge - Gent)

De speeltijd is voorbij. Vanaf zondag telt elk punt in de strijd om de titel en bij Club laten ze dan ook niks aan het toeval over. De uittredende kampioen pakt uit met enkele opvallende nieuwigheden om de sfeer in het stadion naar een nog hoger niveau te tillen.

Eerst en vooral zullen de fans vanaf zondag kunnen genieten van een volledig nieuwe geluidsinstallatie die onze sfeervolle voetbaltempel nog steviger moet doen daveren in de aanloop naar de langverwachte aftrap.

“Samen met het topmerk Funktion-One en installateur Soundsystem uit Brugge wordt meer dan 3.5 kilometer kabel in het Jan Breydelstadion getrokken om een perfecte geluidsbeleving te garanderen. De boxen die gebruikt worden zijn identiek aan die in de O2 Arena in Londen, het ultramoderne stadion in Krasnodar en Tomorrowland”, klinkt het.

En dat is nog niet alles want ook de muzikale omkadering voor de match krijgt een stevige opfrisbeurt. Zo werden er nieuwe muziekmixen in elkaar geknutseld én wordt er gezorgd voor een muzikaal thema om de countdown richting de spelersopkomst in Jan Breydel flink te verbeteren.

Als toemaatje pakt Club ook nog eens uit met een nieuwe stadionspeaker, niemand minder dan ex-speler Leo Van der Elst krijgt de eer om onze ploegopstelling door de microfoon te laten knallen. Dat belooft!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws