Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club levert niet alleen twee Rode Duivels af, het telt ook nog 5 andere internationals

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

Er staat weer interlandvoetbal voor de deur en dat betekent dat Club Brugge binnenkort een aantal spelers zal moeten missen. Zeven om precies te zijn en wij zetten ze even netjes op een rijtje.

Voor Hans Vanaken en Brandon Mechele kwam er – zoals verwacht – een selectie voor de Rode Duviels uit de bus. Onze twee sterkhouders maken deel uit van de ruime 28-koppige kern die bondscoach Roberto Martínez vandaag bekendmaakte.

En ook bij onze nationale beloften is er de nodige blauw-zwarte vertegenwoordiging met Dion Cools en Siebe Schrijvers. Zij trekken met hun generatiegenoten richting Denemarken voor een stage en oefeninterland tegen de Denen.

Het feestje wordt compleet gemaakt met nog eens drie internationals: eerder deze week meldden we al de selectie van Ethan Horvath voor de Amerikaanse nationale ploeg en ook Sofyan Amrabat (Marokko) en Krépin Diatta (Senegal) mogen straks het shirt van hun land aantrekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws