Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club draait niet rond de pot over PO1-ambities: “Wij spelen in elk geval geen spelletjes”

Club Brugge kampioen (Club Brugge - Anderlecht)

Leider Genk liet eind vorige week bij monde van Philippe Clement nog verstaan dat Club Brugge de grote titelfavoriet is en lijkt zich zo handig in de positie van underdog te manoeuvreren. Bij blauw-zwart steken ze hun ambities dan weer niet onder stoelen of banken.

“Wij spelen in elk geval geen spelletjes”, laat sportief coördinator Roel Vaeyens optekenen in Het Laatste Nieuws. “Club is één van de favorieten, wij steken ons zeker niet weg. Voor het seizoen hebben we onze titelambities uitgesproken en dat doen we nu opnieuw”, klinkt het.

“Al weten we ook dat we vier punten moeten inlopen op Genk, dat wordt geen simpele opdracht. We hebben wel genoeg ervaring met de play-offs om te weten dat er in die tien wedstrijden altijd een paar kantelmomenten zijn. Het zal ook niet enkel tussen Club en Genk gaan, daarvoor staat alles te dicht bij elkaar”, besluit Vaeyens.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws