Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge dreigt Brandon Mechele te moeten missen bij start van play-offs

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

Nog één wedstrijd rest ons in de reguliere competitie en dan is het tijd voor de langverwachte play-offs. Club Brugge kan straks op zoek naar een tweede opeenvolgende titel, maar dreigt de eerste van 10 topmatchen al te moeten afwerken zonder een absolute sterkhouder.

Brandon Mechele heeft immers vier gele kaarten achter zijn naam en dat betekent dat hij zondag in de afsluitende thuismatch tegen dé revelatie van 2019 Moeskroen tegen een vervelende schorsing kan aanlopen.

Desondanks lijkt trainer Ivan Leko niet van plan om zijn defensieve sterkhouder, die tegen Eupen probleemloos 90 minuten afwerkte en volledig verlost lijkt van zijn fysieke ongemakken, te sparen. Dan maar hopen dat de 26-jarige West-Vlaming gespaard blijft van een geel karton.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws