Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement houdt druk slim af: “Club is voor mij titelfavoriet, al de andere ploegen zijn outsiders”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Is het sluw of gewoon eerlijk? Moeilijk te zeggen, maar voor Philippe Clement is niet zijn Genk de grote favoriet voor de titel. Onze oud-speler en voormalige T2 schuift zijn ex-club Club Brugge naar voren als dé te kloppen ploeg.

“We starten zeker als eerste aan play-off 1, dat is heel belangrijk. Als we op het einde van de rit met gelijke punten eindigen, zijn wij toch in het voordeel. En wat voor mij het allerbelangrijkste is: we zijn zeker van Europees voetbal”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Wij hebben onze doelstelling voor dit seizoen al bereikt. In mijn ogen hebben wij enkel nog maar te winnen in de play-offs. Op STVV na heeft iedereen een groter budget dan Genk en kunnen die ploegen met een volledige kern aan de play-offs beginnen”, houdt Clement de druk af.

“Zoals de zaken nu liggen, is Club voor mij de titelfavoriet, al de andere ploegen zijn outsiders.” Zoals de kaarten voorlopig geschud zijn, bedraagt het verschil tussen Genk en Club straks drie punten: “Ik denk dat als ze in Brugge moet kiezen tussen drie punten achterstand of de hele play-offs zonder Vanaken moeten afwerken, die keuze snel gemaakt zou zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws