Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse U21 pakken tweede zege op prestigieuze Viareggio Cup en stoten door

Na een nederlaag tegen Bologna en een klinkende zege tegen thuisploeg Viareggio moesten onze beloften aan de bak tegen Ternana. En met succes want de blauw-zwarte jonge garde haalde het met 3-1 en mag zo een vervolg breien aan de avonturen op de prestigieuze Viareggio Cup.

© Glenn Bogaert

De Brugse doelpunten werden gescoord door Charles De Ketelaere, Thomas Van den Keybus en Thibo Baeten. In het slot van de match slikte Club nog een doelpunt, maar de tweede overwinning in de poule kwam niet meer in het gedrang. Door de extra driepunter stoten onze U21 van trainer Rik De Mil samen met groepswinnaar Bologna door naar de volgende ronde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws