Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse beloften krijgen opdoffer te verwerken op prestigieus toernooi

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

Niet alleen voor ons A-elftal zijn het belangrijke weken, ook onze beloften staan op scherp. Zij nemen momenteel deel aan de Viareggio Cup, een prestigieus en vermaard toernooi op Italiaanse bodem.

Onze jonkies hebben hun eerste wedstrijd al achter de rug en die is uitgedraaid op een ontgoocheling. De talentvolle youngsters van coach Rik De Mil slikten tegen Bologna een nipte nederlaag door een laat en zuur penaltydoelpunt. Cyril Ngonge en co krijgen nu tegen de komende opponenten Viareggio en Ternana de kans om orde op zaken te stellen.

Voor de beloften van Club kwamen volgende jongens in actie: Shinton, Schoonbaert, Van Der Bremt (61’ Fadiga), Fuakala (90′ Baeten), Voet, Van Acker (90′ Dendoncker), Ugur (61′ De Wolf), Van Den Keybus (79′ Appiah), De Clerck (46′ Deketelaere), Ngonge en De Kuyffer (61′ De Kuyper).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws