Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Breekt Club straks eigen transferrecord om smaakmaker uit JPL te strikken?

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Een van de absolute uitblinkers in de Jupiler Pro League dit seizoen is Theo Bongonda. De dribbelvaardige flankaanvaller van Zulte Waregem kan fraaie statistieken voorleggen en lijkt klaar voor een stap hogerop. Club Brugge zou alvast een oogje hebben op onze 23-jarige landgenoot.

8 goals en 9 assists in 27 competitiematchen, de cijfers van Bongonda zijn behoorlijk straf en de technisch onderlegde winger van Essevee is dan ook goed op weg om net als onze Hans Vanaken de fameuze ‘double double’ te realiseren oftewel het laten optekenen van minstens 10 goals en 10 assists.

Volgens Het Laatste Nieuws staat het vast dat Theo Bongonda straks opnieuw een stag hogerop zet en de krant meldt dat met Club Brugge en Anderlecht twee Belgische topclubs op de loer liggen.

Enig struikelblok: het stevige prijskaartje. Zulte Waregem droomt immers van een recordsom en dat zou betekenen dat blauw-zwart straks het pas vorige zomer gevestigde clubrecord van 5 miljoen euro voor spits Kaveh Rezaei zou moeten breken. Of die bereidheid er is, valt af te wachten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws