Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp ziet werkpunt bij Wesley: “Dat ontbreekt bij hem”

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

Wesley Moraes scoorde dit seizoen 10 keer in 28 competitiewedstrijden. Volgens Johan Boskamp is dat te weinig voor de spit van Club Brugge.

Boskamp geeft wel toe dat de Braziliaanse aanvaller een nuttige kracht is voor Club Brugge. “Wesley is door zijn fysieke capaciteiten wel heel nuttig voor Club Brugge, maar bij de Braziliaan ontbreekt het aan scorend vermogen.”

“Hij lijkt ook vaak met zijn gedachten op een andere planeet te zitten”, vervolgt Boskamp. “Club heeft een aantal keer duur puntenverlies geleden en dat kwam onder meer omdat het er bij Wesley niet uitkwam.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws