Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Binnen afzienbare tijd derde Brugse Rode Duivel? “Roberto Martínez kijkt naar al onze matchen”

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Hans Vanaken en Brandon Mechele maken al een poos deel uit van de selectie van de Rode Duivels, maar wie weet komt er met Siebe Schrijvers binnenkort een derde Bruggeling bij. Onze schaduwspits is immers de kapitein van de nationale beloften en loopt dus in de kijker.

Schrijvers en zijn maats krijgen komende zomer de kans om te schitteren op het EK U21. En het hoeft geen betoog dat wie sterk presteert stevig op de poort van het A-elftal klopt: “De generatie die nu in de eerste ploeg speelt, is gewoon geweldig en wij proberen hard te werken om ooit in die groep te kunnen komen, ja”, vertelt Schrijvers aan Sporza.

“Natuurlijk hoop je ooit bij die Rode Duivels te geraken, maar deelname aan de Olympische Spelen is een droom voor iedere jonge voetballer, denk ik hé. Bondscoach Johan Walem heeft ons laten weten dat Roberto Martínez naar al onze matchen kijkt. Dat is een blijk van vertrouwen”, zegt onze spits.

“Ik denk dat er toch een paar spelers dicht bij de A-ploeg staan. Als je ziet hoe makkelijk Dimata en Lukebakio scoren bij hun clubs… Maar als we bij de beloften zijn, zijn we daar niet echt mee bezig”, is Schrijvers duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws