Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analist onder de indruk van kampioen: “Leko belooft hete titelstrijd en dat lijken geen loze woorden”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Met een klinkende 0-4 zege op het veld van Eupen bewees Club Brugge dat het na een seizoen met ups en downs toch weer helemaal klaar is om mee te strijden voor de hoofdprijs. En dat is ook analist Wim De Coninck absoluut niet ontgaan.

In Sport/Voetbalmagazine van deze week steekt de ex-doelman zijn lof voor blauw-zwart niet bepaald onder stoelen of banken: “Club waande zich in de speeltuin aan de Kehrweg. Hans Vanaken maakte twee heerlijke goals na knap combinatievoetbal en zette met zijn dertiende assist Krépin Diatta op weg naar diens eerste goal”, klinkt het bewonderend.

“De Gouden Schoen lijkt in vorm met april en mei in zicht. Ivan Leko belooft een hete titelstrijd en dat lijken geen loze woorden. Club groeit naar zijn beste vorm. Ruud Vormer vindt voetbalvreugde terug, Thibault Vlietinck is een pak vaster dan Dennis, Diatta is de belofte van het jaar en met Mats Rits heb je meer sleutel op de deur dan met Marvelous Nakamba. Als Wesley nu nog zijn nukkigheid kan omzetten in positieve energie…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws