Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘AC Milan jaagt (voorlopig?) niet meer op Danjuma, maar andere Europese grootmacht ligt nu op de loer’

© Glenn Bogaert

Hij is nog maar pas terug fit na vijf maanden inactiviteit, maar toch gonst het alweer van de transfergeruchten rond Arnaut Danjuma. Zo zou onze Nederlandse flankaanvaller met de fluwelen en staalharde traptechniek tegenwoordig op de radar staan van Liverpool.

De 22-jarige Danjuma deed begin dit seizoen meteen Anthony Limbombe vergeten en zijn indrukwekkend seizoensbegin met als uitschieter zijn fabelachtige treffer in de Champions League op het veld van Atlético Madrid deed meteen een belletje rinkelen bij Europese topclubs.

AC Milan toonde afgelopen winter al concrete interesse, maar zou op dit moment niet meer van plan zijn om de forcing te voeren. Dat betekent evenwel niet dat er geen andere Europese (top)clubs op de loer liggen want nu zou Liverpool, althans toch volgens Anfield HQ, onze winger volgen.

Of The Reds van Jürgen Klopp, die in de Premier League nog volop meestrijden voor de hoofdprijs, effectief een bod zullen uitbrengen tijdens de komende zomermercato zal hoogstwaarschijnlijk afhangen van het vormpeil dat Danjuma nog kan bereiken en etaleren in de komende 10 matchen in play-off 1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws