Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zomertransfer schittert bij blauw-zwart, máár: “Dat knaagde enorm aan hem”

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Als er één speler is die tegenwoordig grote sier maakt bij Club dan wel Siebe Schrijvers. De 22-jarige schaduwspits vindt vlotjes de weg naar doel en doet de ploeg ook beter draaien met zijn technisch vaardige voetjes en flitsende acties tussen de lijnen. Al was het begin zeker niet makkelijk…

De kapitein van de Belgische beloften hakte afgelopen zomer een moeilijke, maar vooral belangrijke knoop door: hij verliet het vertrouwde Genk om nieuwe lucht te kunnen opsnuiven in Brugge. Na een sterke voorbereiding belandde Schrijvers echter vaker dan hem lief was op de bank.

“Dat hij scoorde, maar toch niet vaak speelde, knaagde enorm aan hem”, vertelt jeugdvriend en ex-ploegmakker Dominic Sabbadini in de weekendeditie van HLN. “Na de matchen was hij nukkig. Hij wist niet waarom hij niet speelde. Toen we elkaar berichtjes stuurden, reageerde hij niet zoals anders.” Het kan verkeren, nietwaar?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws