Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zoals verwacht: dure vogel Rezaei klaar voor rentree

Ivan Leko heeft vanavond zijn selectie wereldkundig gemaakt voor de ‘Slag om Vlaanderen’ van morgen tegen AA Gent. Meest opvallende naam in de 20-koppige kern is die van Kaveh Rezaei.

De Iraanse spits, die afgelopen zomer overkwam van Charleroi voor maar liefst 5 miljoen euro, is weer helemaal fit en heeft een geslaagde trainingsweek achter de rug. Ivan Leko acht de 26-jarige aanvaller dan ook klaar voor de strijd. De kans dat Rezaei in de basis start, is echter heel klein.

Zoek morgen vooral ook niet naar Marvelous Nakamba. De Zimbabwaanse stofzuiger op het middenveld is geschorst na zijn uitsluiting van vorige week op het veld van KV Oostende. Afwachten hoe Leko zijn afwezigheid zal opvangen. Kiest hij voor Mats Rits of schuift hij Sofyan Amrabat opnieuw een rijtje vooruit? Nog een nachtje slapen en we weten het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws