Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zij waren wél op de afspraak in Oostenrijk: Clubfans zorgen voor prachtig tafereel

Instagram rumbutchan

Dat Club Brugge gisteren zwaar met de billen bloot ging in Europa lag hoegenaamd niet aan de fans. De meegereisde supporters zorgden in het bezoekersvak immers voor een fraai schouwspel ter ondersteuning van de spelers.

“Traditie sinds 1891”, stond er te lezen op een knap spandoek van North Fanatics 13. Een duidelijke sneer ook naar tegenstander Red Bull Salzburg, dat niet meteen een traditieclub is en daardoor ook veel aversie opwekt in Europa. Als toemaatje pakten de circa 2.000 fans ook nog eens uit met een schitterende vlaggenactie, zo kleurde Salzburg mooi blauw en zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws