Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zand erover: zo streken Vormer en Leko de plooien glad na veelbesproken wisselscène

© Play Sports

De uitbarsting van Ruud Vormer na zijn wissel zondag tegen AA Gent gaat al enkele dagen flink over de tongen. De kapitein kon het niet verkroppen dat hij naar de kant moest en reageerde zich af op een sportzak. Intussen is het brandje tussen de kapitein en de trainer evenwel geblust.

“Die relatie is gewoon verzuurd, daar zit storing op. Dit is een gevaarlijke situatie voor Leko. Dat soort beslissingen vind ik toch een beetje het begin van het einde, eerlijk gezegd. Ik denk dat Club Brugge volgend jaar een andere trainer heeft”, aldus Marc Degryse maandag nog in Extra Time.

Nog geen dag later werden de plooien echter al gladgestreken in het blauw-zwarte kamp. Volgens Het Nieuwsblad vond er eerst een individueel gesprek plaats met Vormer, waarna die schuldbewust zijn excuses aanbood voor de groep. Niet veel later wandelde onze aanvoerder als een van de eerste spelers naar buiten voor de eerste groepstraining van de week.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws