Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zalige sprint van uitblinker Wesley doet monden openvallen: “Wat een beest!”

Twitter Club Brugge

De grote held gisteren bij Club Brugge? Wesley Moraes! De 22-jarige targetspits was alomtegenwoordig in het spel van blauw-zwart en kroonde zich met een subtiele kopbal ook nog eens tot matchwinnaar. Eén welbepaalde fase zet zijn glansprestatie echter nog wat extra in de verf.

In de toegevoegde tijd kon Club nog een keertje uitbreken via Emmanuel Dennis. De sprint van de Nigeriaan mocht er wezen, maar wat dan gezegd van Wesley? Die haastte zich als een wervelwind om op tijd voor doel te zijn om de voorzet van zijn maatje binnen te schuiven. Dat lukte uiteindelijk net niet, maar wat een inspanning van onze Braziliaanse beer! Watch & enjoy!

Wat een beest 🔥🔥🔥🔥

Geplaatst door Bruges Boys op Donderdag 14 februari 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws