Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Wesley vertelt Leko wie hij liefst als spitsbroeder heeft’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

De voorbije weken kreeg Wesley Moraes in de spits doorgaans het gezelschap van Siebe Schrijvers, maar met de terugkeer uit blessure van Kaveh Rezaei en Jelle Vossen heeft Ivan Leko plots weer heel wat opties.

De Braziliaan heeft zelf ook een duidelijke voorkeur voor wie hij naast zich krijgt. Opmerkelijk genoeg zou het niet gaan om één van bovengenoemde namen gaan. Volgens Het Nieuwsblad heeft Wesley al enkele keren bij Leko aangegeven dat hij graag een duo zou vormen met Lois Openda.

De 18-jarige stond dit seizoen nog maar drie keer in de basis, maar mag wel regelmatig als invaller opdraven. Vorig weekend maakte hij tegen AA Gent nog zijn eerste doelpunt voor Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws