Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley onthult waarom hij tot voor kort niet altijd zijn beste niveau haalde

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Je kan er niet naast kijken: de recente topprestaties van Wesley Moraes. Tegen Red Bull Salzburg was hij de grote uitblinker en ook tegen Genk zette de Braziliaanse tank een knalprestatie neer. Dat zijn vormpeil weer in stijgende lijn gaat, is dan ook geen toeval.

Een (penalty)doelpunt tegen Oostende, een pareltje tegen Cercle én ook een beslissende treffer tegen Salzburg. Wesley is helemaal terug na een lange periode van droogte. Dat hij een tijdlang de weg naar doel niet vond en ook niet op de top van zijn kunnen presteerde, had een bijzondere reden.

“Het is duidelijk dat het vertrouwen stilaan aan het terugkomen is. De voorbije maanden sukkelde ik met een lichte blessure en daar leden mijn prestaties duidelijk onder. Maar ach, dat is nu verleden tijd”, klinkt het op de clubwebsite. “Nu kunnen we opnieuw vooruit kijken en hopen dat we de komende weken opnieuw het beste Club Brugge te zien krijgen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws