Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom Denswil en Vormer vanavond extra gebrand zullen zijn op topprestatie

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

Als Club vanavond voorbij het dit seizoen ongenaakbare Salzburg wil geraken dan zal het een topprestatie moeten afleveren. Aan motivatie in ieder geval geen gebrek bij blauw-zwart en twee spelers hebben straks een extra reden om het volle pond te geven.

De Nederlandse voetbalvond stuurt met scout Erwin van de Looi immers een mannetje naar Jan Breydel om beide Nederlandse sterkhouders aan het werk te zien met het oog op een eventuele selectie voor Oranje.

Onze noorderburen werken eind maart immers hun eerste EK-kwalificatiematchen af tegen Wit-Rusland en Duitsland. Of Vormer en Denswil deel zullen uitmaken van de selectie van bondscoach Ronald Koeman hangt dus grotendeels van vanavond af.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws