Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vlaggenincident Cercle-Club Brugge krijgt mogelijk nog een staartje

Sfeer bij Club Brugge op de laatste training voor de match tegen Genk

De poppen ging helemaal aan het dansen vlak na het 2-2 gelijkspel tussen Cercle en Club. Ivan Cardona probeerde een groene vlak in de middencirkel te planten en spelers van beide clubs kregen het met elkaar aan de stok.

Het Nieuwsblad meldt dat het vlaggenincident mogelijk nog een staartje krijgt. Scheidsrechter Lawrence Visser was niet in staat om het opstootje te vermijden of te stoppen. Hij zag alles wel gebeuren en maakte na afloop een verslag op.

Ook de ‘match delegate’ zag alles vanop de tribune gebeuren en maakte een verslag op. Dat werd verstuurd naar het bondsparket en die zullen zich nu over de situatie buigen. Het kan dus goed zijn dat er nog spelers voor de Geschillencommissie zal moeten verschijnen. Die riskeren dan ook een boete of schorsing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws