Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

VIDEO: Wauw! Carlos Bacca pakt tegen ex-club uit met werkelijk geniale assist

Een topspits als Carlos Bacca hebben we in Brugge al een tijdje niet meer rondlopen en ook op zijn 32ste is de Colombiaanse scherpschutter nog steeds een topper. Scoren, is en blijft natuurlijk zijn specialiteit, maar ook een verbluffende assist uitdelen, kan hij.

Onze gewezen topschutter – in het seizoen 2012-2013 goed voor maar liefst 25 competitiedoelpunten – pakte gisteren op slag van rust uit met een magistraal hakje voor zijn ploegmaat Karl Toko Ekambi. Die zette met sprekend gemak de 2-0 op het bord tegen Sevilla. Uiteindelijk haalden Bacca en co het in eigen huis met een afgetekende 3-0. Bekijk hieronder de beelden!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws