Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

VIDEO: Clubfans trakteren uitblinker op staande ovatie: “Siebe is van ons olé ole!”

Twitter Club Brugge

Door een ruim verdiende 3-1 zege tegen leider Genk heeft Club Brugge de titelstrijd weer een flink stuk spannender gemaakt. Uitblinker afgelopen namiddag was ongetwijfeld Siebe Schrijvers en de fans aten tijdens én na de match dan ook uit de hand van de schaduwspits.

“Siebe is van ons olé olé!” en “Siebe is a Bruges boy!” Het was na de 2-0 in de eerste helft al duidelijk te horen, een duidelijk statement ook aan het adres van de meegereisde Genkfans.

Na de match kreeg de ex-aanvaller van Genk nog een keertje een staande ovatie. Alvorens hij met de megafoon de traditionele vreugdegezangen in gang mocht steken, weerklonk vanuit de sfeervolle noordtribune nog eens een luidkeelse lofzang:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws