Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van kwaad naar erger met grasmat: “Het lijkt wel het strand in Blankenberge”

De staat van het veld is een hot topic in en rond het Jan Breydelstadion. Wie de grasmat van dichtbij bekijkt, beseft dat goed voetbal brengen op zo’n erbarmelijke ondergrond geen sinecure is. Ook coach Ivan Leko denkt er het zijne van.

“Het lijkt wel het strand in Blankenberge, maar daar wil ik nu niet te veel meer over spreken”, klonk het gisteren voor de camera’s van Sporza. “Tegen Cercle hebben we namelijk goed gespeeld op zo’n veld en dat zullen we zeker ook tegen Salzburg proberen.”

Mats Rits probeert eveneens niet te veel stil te staan bij de slechte omstandigheden in eigen huis: “Het veld is voor beide teams hetzelfde. Het is natuurlijk geen ideale grasmat, maar we gaan toch proberen van ons voetbal te spelen”, aldus de controlerende middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws