Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slechts drie spelers bleven gisteren min of meer overeind: “Zij hebben hun match gespeeld”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

4-0, een serieuze draai om de oren, heet dat dan. De individuele rapporten van onze spelers ogen dan ook niet fraai na de weinig memorabele avond in Salzburg. Voor Marc Degryse zijn er maar drie spelers die gisteren enigszins hun mannetje konden staan.

“Offensief zijn er maar een paar spelers die overeind zijn gebleven. Wesley, Dennis en bij momenten ook Vanaken. Zij hebbben hun match gespeeld. Meestal ging het over die drie spelers als Club Brugge tot kansen kwam”, oordeelt onze ex-speler in Het Laatste Nieuws.

“Siebe Schrijvers zat net als vorige week niet in de match en als Amrabat op rechts staat, komt er niets van die kant. Diatta viel goed in na een uur, maar dat was voor mij een kwartier te laat. Als hij er niet is, dan heb je een probleem. Dan moet alles van één kant komen”, luidt het oordeel van de HLN-huisanalist.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws