Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Siebe Schrijvers maakt fans nieuwsgierig: “Hebben plan om Salzburg hak te zetten”

Vanavond weten we of Club Brugge zich kan kwalificeren voor de 1/8ste finales van de Europa League. Om Red Bull Salzburg in eigen huis opzij te zetten, zal er opnieuw een uitstekende Siebe Schrijvers nodig zijn en die zit alvast vol vertrouwen voor de match van vanavond.

De 22-jarige Schrijvers presteert al weken op hoog niveau en dat is ook de fans niet ontgaan: “Ik werd de voorbije weken en dagen op handen gedragen door onze fans. Dat is een opsteker voor mij en doet enorm veel deugd. Je kan niet geloven hoe belangrijk dat is voor een nieuwe speler”, lezen we op de Clubwebsite in de nasleep van de persbabbel van gisteren.

“Ook tegen Salzburg wil ik mijn uiterste best doen om het vertrouwen niet te beschamen”, aldus een op en top gemotiveerde Schrijvers. Die beseft dat het geen makkelijke klus wordt, maar gelooft vol in de kwalificatie: “We hebben al een mooi parcours afgelegd in Europa, maar zijn er nog lang niet op uitgekeken. Bovendien hebben we een plan om Salzburg een hak te zetten. Wat ons gelukt is tegen Atlético, Dortmund en Monaco moet ook nu kunnen. Mentaal zijn we op korte tijd heel sterk geworden.”

En die mentale kracht zal van pas komen want zondag wacht ook nog eens een zware trip naar Anderlecht: “Ons kwalificeren of winnen op Anderlecht? Beide matchen zijn heel belangrijk, ik kan dan ook niet kiezen. Maar deze Europa League leeft hoor in de groep. Iedere speler wil zich tonen aan Europa en daar zijn dit soort matchen uiterst geschikt voor.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws