Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Selectienieuws: Jelle Vossen is er ook tegen zijn ex-club Genk (nog) niet bij

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Ivan Leko heeft vanavond zijn selectie bekendgemaakt voor de cruciale topper thuis tegen KRC Genk. Opvallend is dat Jelle Vossen opnieuw niet geselecteerd is. De ex-spits van de Limburgse leider zal dus niet kunnen prikken tegen de supporters die hem al jarenlang jennen.

19 jongens maken zich op voor de onvervalste kraker tussen de nummers één en twee van de Jupiler Pro League. Meest opvallende afwezige naast Jelle Vossen is Saulo Decarli. De Zwitserse verdediger verdwijnt zo nog wat meer uit beeld. Door de schorsing van Emmanuel Dennis mag youngster Cyril Ngonge zich opnieuw opmaken voor een stekje op de bank.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws