Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Selectie voor derby bekend: één speler keert terug, nog geen sprake van Vossen

Ivan Leko heeft na de laatste training in de aanloop naar de derby tegen Cercle zijn selectie bekendgemaakt. 20 spelers mogen morgen hopen op een basisplaats, daarbij echter nog geen Jelle Vossen.

De 29-jarige spits traint weer volop mee met de groep, maar de technische staf acht de tijd duidelijk nog niet rijp voor een comeback. Voorin kan Ivan Leko wél rekenen op de eerder deze week nog twijfelachtige Wesley Moraes.

En ook Marvelous Nakamba is er morgen opnieuw bij, de stofzuiger uit Zimbabwe moest vorige week zondag nog geschorst toekijken na zijn uitsluiting tegen KV Oostende. Emmanuel Dennis zit, zoals u weet, op het strafbankje en wordt in de wedstrijdkern vervangen door Cyril Ngonge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws