Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schrijvers: ‘Daarom had ik het de voorbije maanden moeilijk’

Siebe Schrijvers maakte de overstap van KRC Genk naar Club Brugge. De aanvaller kende een moeilijke start bij de landskampioen, maar hij begint zijn draai te vinden bij Blauw-Zwart.

“Kijk, na veertien jaar kom je in een andere wereld terecht”, begint Schrijvers tegenover Het Laatste Nieuws. “Weg van Genk en Limburg, waar ik altijd heb gewoond en alles en iedereen ken. Ik ben ook nog heel jong, hé. In Genk woonde ik nog maar sinds drie maanden op mezelf. In het begin was ik vaak alleen in Brugge, ik kende hier nog niet zoveel.

“Nu heb ik mijn stekje gevonden in Knokke, begin ik de mensen en de buurt te kennen en is mijn vriendin ook vaak bij me”, gaat Schrijvers verder. “Zij studeert nog en heeft geregeld dat ze haar stages in West-Vlaanderen kan doen. Limburgers en West-Vlamingen: men zegt altijd dat dit goed klikt en dat begin ik wel te merken.”

Schrijvers geeft toe dat hij het moeilijk had de afgelopen maanden, maar voelt zich nu wel thuis in Brugge. “Ook al waren de voorbije maanden niet gemakkelijk, toch heb ik nooit getwijfeld. Dit was geen gemakkelijke keuze, maar ik wist waarvoor ik koos. Nu voel ik me hier thuis en dat is belangrijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws