Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rits geeft toe: “Het ziet er niet goed uit”

Club Brugge verloor weer kostbare punten voor de titelstrijd tegen Cercle Brugge (2-2). Mats Rits was na afloop pijnlijk realistisch tegenover Het Laatste Nieuws.

“Het ziet er niet goed uit, dat ben ik met je eens”, begint de middenvelder van Club Brugge die al naar de match tegen KRC Genk kijkt. “Oké, we hebben nog een heel lange rit te gaan, toch mogen we die match niet verliezen. Een paar jaar terug stonden we ook een straatlengte voor en werden we alsnog ingehaald.”

“Voor ons wordt het een kunst om punten te pakken tegen KRC Genk én RSC Anderlecht. Dat zou leuk zijn, maar ook nodig. Het gat is nu wel erg groot, maar dit is niet definitief.” Rits: “Verliezen is absoluut geen optie, maar laat ons eerst maar de focus leggen op de komst van Salzburg”, aldus Rits.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws