Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Recordtransfer bijna terug: “Hij is goed bezig op training”

Club Brugge heeft nog niet veel kunnen genieten van recordtransfer Kaveh Rezaei. De aanvaller is al geruime tijd geblesseerd. Coach Ivan Leko laat op een persconferentie weten dat hij op de weg terug is.

“Rezaei is goed bezig op training”, begint Leko. “We nemen zaterdag na de training een beslissing of hij ook in de kern zit voor de wedstrijd van zondag. Iedereen kent de Rezaei van Charleroi. Die Rezaei is een goede transfer voor ons, een matchwinnaar. We moeten hem tijd gunnen.”

Rezaei kende een moeilijke start bij Club Brugge, maar volgens de Kroaat heeft dat verschillende redenen. “Hij had altijd pijn en kampte met kleine blessures. Voor zo’n speler is het nodig dat hij 100% fit is”, aldus de oefenmeester van Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws