Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Prachtige tekst over dat unieke blauw-zwarte gevoel: “Personen die de liefde voor Club niet hebben zullen ons nooit begrijpen”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Een voetbalsupporter leeft dag en nacht voor zijn club, maar in Jan Breydel is de passie voor blauw-zwart pas écht heel intens. Uniek zelfs en dan ook maar moeilijk te beschrijven, maar Jim Neyt – Clubfan in hart en nieren – wist zijn warme gevoelens voor de club van zijn hart op een treffende manier te beschrijven in een pakkend blogbericht.

“Er wordt altijd gezegd dat je met ouder worden veel meer gaat relativeren. Dat is ook zo, maar Club Brugge zal ik nooit kunnen ‘relativeren’. Mijn sociale en werkgebonden kalender worden elk jaar aangepast aan de kalender van Club. Personen die de liefde voor de Club niet hebben zullen ons nooit begrijpen”, beschrijft Jim zijn Clubliefde op sprekende wijze.

“Fanatisme is dan ook een mooie benaming voor dit gebeuren. Bij een overwinning gaat er een gelukzalig gevoel doorheen je lichaam en ben je trots dat je tot de blauw-zwarte familie mag behoren. Trotsheid die we iedere dag zullen tonen want er wordt weleens in de tribunes ‘Bruges till I die’ gezongen. Wel, dit mag je dan ook letterlijk nemen”, klinkt het resoluut.

Lees HIER het volledige blogbericht op de Facebookpagina van Jim Neyt!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws