Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Opsteker: Leko krijgt extra optie om Dennis te vervangen’

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge zal het de komende twee wedstrijden moeten stellen zonder Emmanuel Dennis. De Nigeriaanse flankspeler kreeg immers een schorsing opgelegd voor zijn rode kaart tegen AA Gent. Ivan Leko zal dus weer moeten puzzelen op zijn flanken.

Maar op dat vlak krijgt de trainer wel goed nieuws, want volgens Het Laatste Nieuws kan hij weer op Thibault Vlietinck rekenen. Het jeugdproduct, die begin dit seizoen enkele sterke prestaties afleverde, trainde na bijna drie maanden afwezigheid voor het eerst weer volledig mee met de groep.

Leko heeft zo drie opties om de vrijgekomen positie in te vullen. Behalve Vlietinck zijn ook Clinton Mata en Dion Cools nog kandidaat voor een basisplaats. Arnaut Danjuma is nog altijd out.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws