Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opgetogen Ivan Leko heeft extra reden om reikhalzend uit te kijken naar Salzburg

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club verdedigt morgenavond in de Red Bull Arena van Salzburg een 2-1 bonus. Een mooie uitgangspositie en Ivan Leko en de zijnen zullen hun huid dan ook duur verkopen. Onze Kroatische coach kijkt vanzelfsprekend reikhalzend uit naar het treffen in de Europa League en daar zit ook het veld voor iets – of zeg maar veel – tussen.

Voor blauw-zwart zal het namelijk een verademing zijn om nog eens op een prachtig biljartlaken te mogen spelen. De grasmat in Jan Breydel ligt er namelijk al weken ronduit schabouwelijk bij.

“Ik ben vooral blij dat het morgenavond Kerstmis is in Salzburg want we mogen eindelijk nog eens aantreden op een uitstekende grasmat. Daar worden we echt happy van”, klonk het vandaag op de persconferentie voorafgaand aan de match.

“Wij hebben een ploeg die graag voetbalt. Wij trainen altijd met de bal en nemen graag risico’s. Wij hebben goeie spelers die altijd willen voetballen. Ik ben benieuwd na enkele matchen op ons veld. Nu kunnen we opnieuw over voetbal spreken. Hopelijk geeft het veld een extra dimensie aan de match”, lacht Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws